Find os her

Aaben Dans
Rabalderstræde 10, Musicon
4000 Roskilde

Telefon: + 45 35 82 06 10

E-mail: mail@aabendans.dk

Kort

Billetter

Billetter til Aaben Dans egne forestillinger på Scenen i Laboratoriet kan købes direkte gennem hjemmesiden her eller reserveres på mail billet@aabendans.dk / tlf 3582 0610.
I behøver ikke printe jeres billetter ud, I kan blot vise dem på jeres mobil – så sparer vi på papiret. Og vi har jer også stående på en gæsteliste i døren, hvis teknikken glipper.

Til og fra teatret

Det er let at komme til Aaben Dans med tog, bus eller cykel. Man kan følge ”Musicon-stien” fra Stationens sydside (hvor sygehuset ligger), der fører til Aaben Dans. Det tager omkring 20 minutter at gå fra stationen. Eller man kan tage bussen (se https://rejseplanen.dk/ for detaljer). Kommer man i bil, er der parkeringskort og -regler samlet på siden her…

Handikapforhold

Vi har let adgang til Scenen i Laboratoriet med allokerede parkeringspladser i umiddelbar nærhed. Der er ramper fra gaden til indgangen. Teatersalen, foyer og toiletter er i niveau og med let adgang for – og plads til – kørestole.

Vi beder om, at publikum med særlige behov kontakter os, inden I kommer. Så kan vi allokere plads til jer og planlægge jeres besøg sammen med jer, så I får en god og tryg teateroplevelse.