Åbent Laboratorium

Aaben Dans byder velkommen til vores platform for “upcoming” dansere og koreografer: En spændende aften, hvor publikum oplever, hvad der sker nu og i fremtiden. Aftenen er denne gang sammensat af 3 små stykker og et lille filmprogram.

Program
Mini-filmprogram
Varighed: 7 min
Nordisk compilation af vinderne af dansefilmskonkurrencen 60 secoundsdance. Seks små film om dans. krop og bevægelse

ChangeMeMoveMe af Viola Dröse og David Black
Varighed: 7 min.
ChangeMeMoveMe er en improvisation, performet af en danser og musiker, der tager udgangspunkt i synlige, og tilfældig viste, grafiske scores og billeder.
Viola og David lader lyd og bevægelse mødes og spille sammen i individuelle fortolkninger, forståelse og gengivelse af det samme billede, som publikum ser. Hvordan fortlker publikum billedet?

Dance Pirate Garbage Clown Interactive Danger Show af Paul Gordon
Varighed: 15 min
Paul Gordon (professional danser, skuespiller, komiker, skraldemand, professor, pirat og kagebager) udforsker kraften I kunst og bevægelse ved at fortælle personlige historier og at involvere af publikum. Han kommenterer, hvad der er den bedste form for krig og smerten ved at have en vision; Han udfordrer publikum til at stoppe ham fra at danse og deler gerne hemmeligheden om, hvordan man tjener penge på kunst. Vinderne får en kontant premiere.

“Assholes Finish First” af Gunilla Lind
Varighed: 10 min
Assholes Finish First handler om, hvordan næsten alle unge nu til dags går rundt og har storheds vanvid, om nutidens selvforståelse som en selvcentreret og egocentrisk selviscenesættelse. Her ophøjes jeg’et til det ypperste, uden oprigtig selvforståelse.
Dansere: Katrina Holm, Markella Stamoli, Shuli Nordbek Azoulay og Esther Haugegaard

Spiller 5. maj 2015

Info

40
Minutter
Voksen
Alder

Hos Aaben Dans

Rabalderstræde 10
Musicon, Roskilde