Åbent Laboratorium

Aaben Dans byder velkommen til vores platform for “upcoming” dansere og koreografer: En spændende aften, hvor publikum oplever, hvad der sker på dansescenen nu og i fremtiden.
AFTENENS PROGRAM

MALØR
af Louise Lee Elverdal
Ordet MALØR betyder små uheld. Små uheld sker hele tiden i vores hverdag og det kan få os til at føle os så uheldige. Kan man forhindre disse uheld I at ske eller bare tage dem til sig? Kan en række af uheldige omstændigheder folde sig ud til at blive til rent held?
Danserne søger deres eget held i uheld og påvirker og udfordrer derfor hinanden i duetten.
MALØR – hvem ender med at være uheldig?
Dansere: Louise Lee Elverdal and Linette Christensen
Varighed: ca. 10 min

Doris. Do or Don’t
af Maria Naidu
Maria Naidu, Sverige, viser os her en forsmag på hendes kommende forestilling, der har premiere i Simrishamn i Sverige den 27. november. Stykket undersøger den kompositionsteori, som Doris Humphrey (1885 – 1958), der var en af spydspidserne i moderne dans udviklede. Maria og danserne arbejder med, hvilken indflydelse Doris´ tanker har på dansen i dag.
Koreografi: Maria Naidu
Dansere: Torbjörn Stenberg, Rachel Tess, John Wannehag, Maria Naidu
Kostumer: Mathilda Spjuth
Musik: Zygoat af Burt Alcantara
Varighed: ca 17 min.

WWW
af Simone Wierød
Er du sikker på at det ikke kommer til at regne? Kommer denne her jakke til at være for varm? Måske skulle jeg hellere tage en sweater på? Sagde de nu 10 eller 12 grader i dag?
WWW er inspireret af den menneskelige behov for at forstå vores betingelser og vide hvad der kommer til at ske. Stykket er skabt som en surrealistisk og overdrevet vejrudsigt, hvor de to dansere helt fortaber sig i deres iver for at danse vejrudsigten som aldrig set før. WWW er en ironisk kommentar til mediernes massive brug af vejrudsigter i forsøget på at forudsige fremtidens betingelser.
Varighed: ca. 9 min

#41 – An occult manifestation of the same body
af Georgia Kapodistria
Akira er den ultimative energy.
Mennesker gør alt muligt I løbet af deres liv: Opfinder ting, bygger ting.. Hvor kommer al den energy og viden fra? Engang var mennesker ligesom aber. Og før det ligesom reptile sandfisk. Og før da ligesom amøber. Amøber bygger hverken huse eller broer. De fortærer bare al den føde de finder.
Men hvad nu hvis der var en fejl I udviklingen? Hvad hvis noget gik galt og en amøbe pludseligt fik de samme kraft som et menneske?
Koncept, koreografi og dans: Georgia Kapodistria
Musik: Yamashiro Shoji, Søren Bebe
Kostume: Georgia Kapodistria
Lysdesign: Luka Curk
Mentorer: Nataša Tovirac and Nina Meško
Produceret af: JSKD and Dance Studio Intakt 2015

Billetterne til Åbent Laboratorium er ganske gratis, Karibu holder baren er åben og der er mulighed for at tale med koreograferne efter forestillingen.

 

Spiller 24. nov. 2015

Info

Ukendt
Varighed
Voksen
Alder

Hos Aaben Dans

Rabalderstræde 10
Musicon, Roskilde