Elskende

En ung attenårig kvindes forelskelse i en femtenårig dreng. En mors kærlighed til den dreng, som bliver frugten af deres kærlighed. Og drengens kærlighed som voksent menneske til livets vidunder.
Den franske psykolog og forfatter Jacques Salomé har helt eksklusivt givet Åben Dans ret til at opsætte den personlige og meget smukke historie ELSKENDE, baseret på hans egen livshistorie.
Det k√¶rlighedsm√¶ttede univers er iscenesat af den prisbel√łnnede instrukt√łr Catherine Poher og personerne p√• scenen er danser og kunstnerisk leder Thomas Eisenhardt og skuespiller Lane Lind. Sammen maner de erindringer og billeder om k√¶rlighed frem med ord og bev√¶gelse.
Publikum har rig lejlighed til at lade sig gribe af både lyset og lyden, der omslutter, favner og leder ind til de forunderlige lysinstallationer skabt af scenografen Philippe LeFêvbvre.
Forbered dig på en gribende og sansefuld fortælling om kærlighedens kraft og betydning i alle livets faser.
Catherine Poher er Reumert-nomineret som √•rets instrukt√łr for ELSKENDE

Publikum skriver om ELSKENDE

Tusind tak for en meget r√łrende forestilling ‚Äď alt gik op i en h√łjere enhed: historie, dramatisering, scenografi, lys og ikke mindst de elskendes pr√¶stationer p√• scenen‚Ķ

Meget smukt og f√łlsomt og for mig fik det tankerne til at vandre i forhold til sk√¶bner vi hver is√¶r har/f√•r! B√•de Lane Lind og Thomas gjorde det fantastisk.

Tak for en perle af en forestilling. Lane Lind var sk√łn og du [Thomas] og din koreografi var helt i top.

Det var smukt og virkningsfuldt ‚Äď og Thomas du er jo for vild p√• den scene!

Lane Lind fylder sin rolle vidunderligt ‚Äď jeg var helt bl√¶st omkuld over, hvor varmt hendes stemme fylder rummet. Godt g√•et.

‚Ķ tak for en smuk, helst√łbt, formfuldendt og bev√¶gende forestilling. Det er befriende at se et stykke der med en enkelt smuk legende scenografi bev√¶ger et publikum.

Holdet bag

Manuskript Jacques Salomé

Instrukt√łr Catherine Poher

Koreografi Thomas Eisenhardt

Installation + videoprojektion Philippe LeFêvbvre og Catherine Poher

Medvirkende Lane Lind og Thomas Eisenhardt

Lyd Jonas Vest

Lysdesign Kisser Rosenquist

Produceret af Aaben Dans

Premiere Marts 2011

3.‚Äď16. marts 2011

Info

60
Minutter
Voksen
Alder

Hos Aaben Dans

Rabalderstræde 10
Musicon, Roskilde