Elskende

En ung attenårig kvindes forelskelse i en femtenårig dreng. En mors kærlighed til den dreng, som bliver frugten af deres kærlighed. Og drengens kærlighed som voksent menneske til livets vidunder.
Den franske psykolog og forfatter Jacques Salomé har helt eksklusivt givet Åben Dans ret til at opsætte den personlige og meget smukke historie ELSKENDE, baseret på hans egen livshistorie.
Det kærlighedsmættede univers er iscenesat af den prisbelønnede instruktør Catherine Poher og personerne på scenen er danser og kunstnerisk leder Thomas Eisenhardt og skuespiller Lane Lind. Sammen maner de erindringer og billeder om kærlighed frem med ord og bevægelse.
Publikum har rig lejlighed til at lade sig gribe af både lyset og lyden, der omslutter, favner og leder ind til de forunderlige lysinstallationer skabt af scenografen Philippe LeFêvbvre.
Forbered dig på en gribende og sansefuld fortælling om kærlighedens kraft og betydning i alle livets faser.
Catherine Poher er Reumert-nomineret som årets instruktør for ELSKENDE

Publikum skriver om ELSKENDE

Tusind tak for en meget rørende forestilling – alt gik op i en højere enhed: historie, dramatisering, scenografi, lys og ikke mindst de elskendes præstationer på scenen…

Meget smukt og følsomt og for mig fik det tankerne til at vandre i forhold til skæbner vi hver især har/får! Både Lane Lind og Thomas gjorde det fantastisk.

Tak for en perle af en forestilling. Lane Lind var skøn og du [Thomas] og din koreografi var helt i top.

Det var smukt og virkningsfuldt – og Thomas du er jo for vild på den scene!

Lane Lind fylder sin rolle vidunderligt – jeg var helt blæst omkuld over, hvor varmt hendes stemme fylder rummet. Godt gået.

… tak for en smuk, helstøbt, formfuldendt og bevægende forestilling. Det er befriende at se et stykke der med en enkelt smuk legende scenografi bevæger et publikum.

Holdet bag

Manuskript Jacques Salomé

Instruktør Catherine Poher

Koreografi Thomas Eisenhardt

Installation + videoprojektion Philippe LeFêvbvre og Catherine Poher

Medvirkende Lane Lind og Thomas Eisenhardt

Lyd Jonas Vest

Lysdesign Kisser Rosenquist

Produceret af Aaben Dans

Premiere Marts 2011

3.–16. marts 2011

Info

60
Minutter
Voksen
Alder

Hos Aaben Dans

Rabalderstræde 10
Musicon, Roskilde