What do you think?

Hvad tror DU Anne Sofie, Clara Luna, Elin, Laura, Linnea, Liv, Maja og Sofie tænker? Mød dem i danseforestillingen ”WHAT DO YOU THINK?” med koreografi af belgiske Hendrik Lebon.
Vi får et øjeblik af en virkelighed. En virkelighed omkring otte unge piger. Vi mærker, at de er forbundet, og vi ser dem som en enhed. Et fællesskab. De er nogenlunde samme alder, danser og tænker sammen, og de ligner måske hinanden lidt.
Men vores perspektiv er begrænset. Og som når man kigger gennem et nøglehul og ikke kan se det fulde billede, bliver vi nysgerrige på meningen med det hele.
Royal Wolves
Musikken til ”WHAT DO YOU THINK?” er skabt og indspillet af Hendrik Lebons eget band Royal Wolves. Et eksperimenterende 6 mandsorkester, der leger og danser med et mix af jazz, pop, funck og blues – formet af en god del performative elementer. (Medvirkende: Hendrik Lebon, Steve De Schepper, Tom van der Schueren, Witse Lemmens, Gert Van Hyfte, Lies Vandeburie)
Hendrik Lebon, belgisk koreograf og danser (bl.a. i Les ballets C de la B)
Hendrik Lebon er opvokset med teater/dans på det belgiske teater Kopergietery med Eva Bal som bannerfører. Herfra valgte han at gå videre med en professionel performeruddannelse. I 2005 dimitterede han med moderne dans fra Fontys Dance Academy i Holland og modtog samtidig Jacques De Leeuw Top Young Talent prisen. Han arbejdede derefter for forskellige kompagnier i Belgien og udlandet, sideløbende med at han udviklede sit eget arbejde.
Hendrik Lebon har været med i forestillingerne “Gardenia” og “Chalk About” af kompagniet Curious Seed, Edinburgh instrueret af Christine Devaney, (som Roskilde-publikummer måske husker fra forestillinger under SWOP-festivalen). Og han danser på det internationalt anerkendte kompagni Les ballets C de la B, Den Kongelige Ballet i Flandern bl.a. Tilbage på Børne- og ungdomsteateret Kopergietery i Gent har Hendrik Lebon nu også selv skabt forestillinger sammen med Eva Bal – også med børn og unge på scenen. Kopergietery udmærker sig blandt andet ved en kunstnerisk praksis der inddrager og iscenesætter ”almindelige mennesker” og udvikler deres personlighed og udtryk i en kunstnerisk ramme – af høj kvalitet.

 

Holdet bag

Koreografi Hendrik Lebon (B) og dansene

Medvirkende Anne Sofie Stubbe Lindeberg, Clara Luna Nordahl Bang, Elin van der Vliet van Trotsenburg, Laura Algaard Engqvist, Linnea Liv Schmidt, Liv Rosenlund Krohn, Maja Lodal Holmbjerg og Sofie Hunger

Prøveleder Thomas Nørskov

Kostumedesigner Mira Vinzents

Musik Royal Wolves

Lys Mikkel Magnus Olsen

Foto Ditte Valente

Produceret af Aaben Dans i samarbejde med ROK Dansefyrtårn og Dansehallerne

Støttet af Nordea-fonden og Kulturregion Midt- og Vestsjælland

Premiere Februar 2017

25. februar–11. marts 2017

Info

45
Minutter
12+
Alder

Hos Aaben Dans

Rabalderstræde 10
Musicon, Roskilde