Til professionelle gæster

 

Velkommen til det professionelle program til SWOP 2024

Vi glæder os til at se dig i Roskilde til SWOP festivalen, der byder på et skønt danse- og kunstprogram for børn og unge – og alle os andre.
Vi har nøje planlagt en tour-de-SWOP til dig og de andre professionelle, hvor du vil opleve alle festivalens forestillinger og aktiviteter i løbet af weekenden d. 3.-5. maj. Vi anbefaler, at du ankommer torsdag for at være klar til programmet fredag morgen.
Alle billetter er gratis. Du booker dine billetter ved at udfylde denne formular. Vi kører efter først til mølle-princippet, eftersom der er begrænsede pladser til forestillingerne. Formularen er personlig og skal derfor udfyldes individuelt af alle professionelle der kommer på festivalen.
Vær opmærksom på at programmet i formularen er et foreslået program. Hvis du ønsker at se forestillingerne i en anden rækkefælge eller på andre dage, er du meget velkommen til det. Du kan i så fald sende os en mail på billet@aabendans.dk, så hjælper vi dig.
Du kan finde hele festivalprogrammet, der foregår fra d. 2.-6. maj, her…

SWOP SEMINAR for professionelle: The Regenerative Power Of Art

Dette års seminar for professionelle omhandler kunstens evne til at regenerere. Seminaret foregår på Kunstsmedjen på Musicon, Bagtæppet 8, 4000 Roskilde, kl. 9.30-16.00 fredag d. 3. maj 2024. Seminaret foregår på engelsk. Læs programmet til seminaret her…

Rabat på hotel

Scandic Roskilde Park
Hvis du er på udkig efter overnatning under dit ophold, anbefaler vi Scandic Roskilde Park, hvor du kan få rabat som gæst på SWOP.
Kontakt os på e-mail billet@aabendans.dk eller telefon (+45) 35 82 06 10 for at få intruktioner ifht. værelsesbestilling.