Ultra (BE)

En forestilling om maskulinitet med unge på scenen af fABULEUS og Reut Shemesh Company.
“Jeg vil være en far ligesom min far”
I denne danseforestilling lader en gruppe unge deres energi flyde frit, eksplosivt og sårbart.
Lige mellem fest og oprør, stiller ULTRA spørgsmål til, hvad typisk maskulin adfærd er i en foranderlige tid. Men frem for alt, er det et portræt af en gruppe teenagere i en verden fuld af forventninger og etiketter.
Forestillingen har ni unge mellem 15 og 21 år på scenen, der alle deltager i et ritual af glæde blandet med aggression, der højlydt afslører deres sårbarhed.
ULTRA er en gribende udforskning af maskulinitet, som adresserer udfordringerne og mulighederne for unge, der vokser op i en verden med skiftende normer.
Koreografen Reut Shemesh forener interessen for magt og gruppedynamik, med det personlige spørgsmål om såkaldt maskulinitet, som hun stiller sig selv som mor.
Forestillingen er på engelsk. Der forekommer høj musik og stroboskop.
Af Reut Shemesh (reutshemesh.com) og fABULEUS  (fabuleus.be)

Holdet bag

Koncept + koreografi Reut Shemesh

Performere Andreas Crommelinck, Jinte De Greef, Luna Fall, Emma Ghijs, Kyano Holbrechts, Karsten Janssens, Glory Ofori-Asamoah, Mathis Schellekens, Ridder Seghers og Fien Simons

Koreografisk assistent Katja Pire

Dramarugi Daniel Rademacher

Scene-, video- og lysdesign Ronni Shendar

Musik Simon Bauer

Komstumer Joëlle Meerbergen

Kostumedesignassistent Femke Vanweddingen

Co-produceret af fABULEUS og Reut Shemesh Company, tanzhaus nrw, økonomisk støtte fra "Bündnis internationaler Produktionshäuse", Perpodium & STUK, med støtte fra Leuven, de Vlaamse Gemeenschap, det belgiske 'Tax Shelter', Nordrhein-Westfalens ministerium for kultur og videnskab og Kunststiftung NRW

Datoer

2024

Maj.03
fredag / 13:00, 19:30
Bestil billetter

Info

1
Time
14+år
Fra 8. klasse

Aaben Dans

Rabalderstræde 10
Roskilde